Maart 2020

Ook in de maand Maart komen er leuke telefoongesprekken met aankomend Talent(en) die ik in het zonnetje wilt gaan zetten. Wordt Vervolgd!

Op 01 Maart heb ik een telefonisch interview met Joep van Leeuwen, Na het succes van het nummer ‘De zorg is ziek’ eind 2018, lanceerde van Leeuwen op 03 Februari 2019 onze single ‘Vroeger was alles beter’. Nu 3 jaar later praat Joep ons bij, hij heeft de nodige dingen mee gemaakt, ook stond er anno vandaag iets moois in het verschiet, een nieuw album met 8 mooie nummers. Hieronder vind je het gehele interview teug!

Joep van Leeuwen & Band

Op 08 Maart had ik Lo van Gorp aan de telefoon. Daarin werd besproken hoe Lodewijk begon vanaf zijn tienerjaren in de muziek, daarnaast bespraken we met wie hij allemaal heeft meegezongen in de loop der jaren. Ook komt zijn nieuwste single “Fishing King” aan bod. Hieronder vind je het gehele interview teug!

Lo van Gorp

Op 15 Maart heb ik zanger Marcel van de formatie Bob Billy aan de telefoon. Daarin heb ik het o.a. over het verschijnen van hun nieuwste Single in 2022!

Bob Billy

Emma Lukassen zingt al zolang als dat ze zich kan herinneren. Toen Emma 10 jaar was, begon ze met zanglessen en al snel daarna met de vooropleiding van het conservatorium in Arnhem. Hier kwam ze er al snel achter dat ze van zingen haar beroep wilde maken.

Emma heeft de afgelopen jaren dus niet stilgezeten. Van het zingen in coverbands tot het podium delen met Trijntje Oosterhuis en Brace.
Maar niets is mooier dan het delen van je eigen muziek met het publiek. En dat is precies wat Emma Luca nu gaat doen.

Emma is voor haar aankomende EP een samenwerking aangegaan met producersduo ‘The SuperFlyers’, dit duo bestaat uit Wies Knipping en Anne Tekstra. Met deze samenwerking hebben ze een nieuwe sound gevonden: ‘Old school disco/funk mixed with fresh pop music.’ Ze zullen hun eerste EP uitbrengen in maart 2022. On My Mind is hier de eerste single van. Beluister het telefonisch interview hieronder van 22 Maart jl.

Peter van der Berg in gesprek met EMMA LUCA.
error: Content is protected !!