Januari 2022

Tussen TOEN en NU

Hierbij wil ik mijn Mix Collega Gert Immerzeel bedanken voor het waarnemen van deze show op 30 December vorig jaar en ook op 6 Januari. Iedere week zal de GMINIMIX te horen zijn. Daarnaast verwelkomen we wederom net als vorig jaar de Zes van Pete (Peter van der Hoeven). Ook hier neem ik afscheid van Golden Oldie Station. Daar tegenover staat dat deze show te horen is bij: Flashback Radio, Kromhout Radio, 4Ever Radio & Zaanstreek Radio. Op de andere stations die terug te vinden zijn op de Vriendenpagina is deze show gewoon weer te horen als vanouds! Have fun!

Dinsdag 25 Januari heb ik tijdens de live uitzending van de Muziekvitaminen een interview met de in Utrecht geboren Lukas Batteau, sinds vorig jaar ben ik hem gaan volgen in zijn melodieuze muziekkeuze, zoals Down To The Sea & Need A Friend. Onlangs is zijn nieuwste aanwinst de wereld in geslingerd, Hope To Come.

Deze 3 bovenstaande stations: SuperMixFm, Radio Excellent FM & FLASH NL zullen per 01 Februari De Muziekvitaminen & Tussen TOEN en NU uitzenden op de bekende regulaire LIVE uitzenddagen!

error: Content is protected !!