Programma’s

DE MUZIEKVITAMINEN:

Iedere Dinsdagmiddag hoor je De Muziekvitaminen LIVE vanuit de Residentie wat gepresenteerd word door Peter van der Berg. Een muzikale internezzo waarin ik jullie mee neemt in een boordevol vitaminenfestijn waarin het aankomend talent die ons land rijk is zeker een podium krijgt en verdiend! Daarnaast komt de muziek uit jaren 70 tot heden ruim aanbod, ook laat ik jullie wekelijks kennis maken met de vaste items die door het jaar heen langs komen, zoals o.a. de Vitaminenschijf, de Classic, Sprinter, de Dance hit van Toen, Elpeetje van de Week, de weekkolom van Henk Bres en een podcast van minimaal 2 minuten waarin allerlei zaken worden belicht. Wekelijks wordt er ook aandacht besteed aan de actualiteit als dat in de picture staat. Meer info vind je terug op de FB pagina: https://www.facebook.com/pvderb De Muziekvitaminen

TUSSEN TOEN EN NU:

Sinds 2016 pakte ik de draad weer op om de beats weer te laten herleven op de Radio. De Discovitaminen is hierdoor een vervolgstap geworden van de Muziekvitaminen. In dit programma neem ik jullie mee naar de tijden vanaf de jaren midden 70 tot NU. Van Dance Classics, Euro Dance, Italo, Electric Disco tot de New Generation Italo. In 2020 werd ik gevraagd om het programma Tussen TOEN en NU over te nemen bij I-Turn Radio (Timothy Wildschut). Dit Radio programma was eigenlijk een schot in de roos voor mij en een vervolgstap van de Discovitaminen. Met dit programma heb ik de huidige muziekkeuze bewust behouden met daarin wel een vette saus erover heen gegooid door de Zes van Pete (Peter van der Hoeven en de MINIMIX van DJ Gert (Gert Immerzeel) aan toe te voegen. Ik sluit het programma passend af met “de kreunende buurvrouwplaat”. Tussen TOEN en NU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *